İkna - Oyun Şimdi Başlıyor resmi

İkna - Oyun Şimdi Başlıyor

Barkod: 9786050614091
Stok Sayısı: 4
Basım Tarihi: 12-2020
Baskı Sayısı: 296. Basım
Sayfa Sayısı: 296 Sayfa
Ağırlık: 274,00 Gram
Boyut: 13,50 (en) x 19,50 (boy)
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: 2. Hamur
Basım Yeri: İstanbul - Türkiye
Basım Dili: Türkçe

198,00 TL
158,40 TL

Çok satan Satış Oyunları ve Beyin Oyunları kitaplarının yazarı Tamer Demirdelen, yeni kitabı İkna: Oyun Şimdi Başlıyor ile okurlarına yeniden merhaba diyor.

Bu kitap; hayatın akışı içinde herkesin, her durumda uygulayabilmesi için ikna yönteminin sırlarını açıklıyor. Hayatımızı etkileyecek kararları doğru yönde almamızı sağlıyor.

Tamer Demirdelen, yeni kitabını şu sözleriyle tanımlıyor: “Dünya üzerindeki her insanı ikna etmek mümkün. Hepimiz farklı gibi dursak da beyinlerimiz aynı atalardan geliyor. Dolayısıyla benzer şeylere güdüleniyor ve benzer şeylerle motive oluyoruz. Hepimiz anlayış ve onaylanma bekliyoruz. Hayatımızdaki her karar, her eylem beraberinde bir ikna sürecini de getiriyor. Belki de farkında olmadan yaptığımız pek çok şeyin nedenlerini ve nasıllarını anlatıyorum.

Yaşadığımız çağda bizi zayıf veya güçlü yapan hemen her şey değişirken bazı konular gücünden hiçbir şey kaybetmiyor; savaşlara, keşiere, pandemiye rağmen… Her yeni düzende, başarılı olmamızı sağlayacak en önemli yetkinlik: Sonuç odaklılık? Uyumluluk? Yaratıcılık? Verimlilik? Bunların hepsi başarılı olmak için gerekli. Ancak sosyal başarı için gereken en önemli yetkinlik: İkna. İnsan sosyal bir varlık ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek için başkalarıyla sürekli etkileşim içinde olmak zorunda. Çünkü bu etkileşim sayesinde yiyecek bulabilir, üreyebilir ve yaşamını sürdürebilir. Hayattaki birçok şeye ulaşmanın yolu da yine insandan geçer; para, mutluluk, deneyim, inanç, aile...

İnsanların sana inanmalarını nasıl sağlayabilirsin.
İstediğin kişiyi kolayca nasıl etkileyebilirsin?
Hedeerin için kendini nasıl ikna edebilirsin?
İnsanların karar vermelerini nasıl kolaylaştırabilirsin?
İkna’yı okuduktan sonra elinizde tuttuğunuz ikna rotası ile istediğiniz herkesin beyin kıvrımları
arasında gezebilecek ve herkesi ikna edebileceksiniz. Biz ikna olduk! Peki ya siz, ikna etmeye ve
olmaya ne dersiniz?