Şaman - Şifacı - Bilge resmi

Şaman - Şifacı - Bilge

Barkod: 9786050208573
Üreticiler: Omega
Stok Sayısı: 3
Basım Tarihi: 9-2021
Baskı Sayısı: 1. Basım
Sayfa Sayısı: 256 Sayfa
Ağırlık: 240,00 Gram
Boyut: 13,50 (en) x 21,00 (boy)
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: 2. Hamur
Basım Yeri: İstanbul - Türkiye
Basım Dili: Türkçe

225,00 TL
180,00 TL

Nasıl şaman olunur? 
Hayvan rehberliği ne demektir?
Kadim şamanik uygulamalar ile kendimizi şifalandırmamız mümkün mü?
Atalarımızın kaderini yaşamak zorunda mıyız?
Kutsal alan yaratmak ne anlama geliyor? 

Şamanlar, dünyayı hayal ederek var eder. 

İnkaların torunu olan And Dağları Şamanları, yüzyıllardır kullandıkları şifa tekniklerini ilk kez bir Batılı ile paylaştı ve antropolog Dr. Alberto Villoldo, yakın zamana kadar yabancılardan saklanan bu kadim bilgelik geleneğini daha yakından tanımamız, kendimizi ve başkalarını şifalandıracak araçları kullanmayı öğrenmemiz için tüm öğrendiklerini kitapları aracılığyla okurlara aktarıyor.

Bu kitapta enerji ve şifa çalışmalarının merkezinde yer alan çakralar sistemine şamanların nasıl yaklaştığını ve çakralarda biriken ağır enerjileri nasıl temizleyebileceğinizi öğreneceksiniz. Aynı zamanda binlerce yıllık kadim bir öğretinin ritüelleri ile hayata farklı bir bakış açısı kazanacak, bir başkasına ihtiyaç duymadan kendinize şifa verebileceksiniz.

“Villoldo, bir hikâye anlatıcısı ve şifacı olarak sahip olduğu yetenekler ile pratik araçları hayatımıza dahil etme becerisini bir araya getirerek, bizi şifalanmaya götüren manevi yöntemleri bulmamıza yardımcı oluyor.”

- Sandra Ingerman, Şamanik Yolculuk, Seremoni Kitabı ve Ruhsal Dünyaya Yolculuk kitaplarının yazarı

“Kendini bu alana adayan bir araştırmacı, bilgin ve öğretmen olan Villoldo, kadim toplulukların zengin mirasının, dünyanın büyük manevi gelenekleri arasında hak ettiği yeri alması için önemli çalışmalar yaptı.”

- Rudolph Ballentine, M.D., Radical Healing’in yazarı