7'den 77'ye Piyanoya İlk Adım

Stok Durumu: 6 stokta
Stok Kodu: 9786054957484
Sayfa Sayısı: 248
Boyut: 23,00 x 30,50 cm
Cilt: Ciltli
Kağıt: 2. Hamur
Baskı Sayısı: 2. Basım
Basım Tarihi: 6-2018
Basım Yeri: Türkiye
Basım Dili: Türkçe
800,00 TL
*Bu fiyat sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.

Amine Aygistova’nın “Piyanoya İlk Adım” isimli kitabını ilgiyle okudum. Bu değerli çalışmanın 7’den 77’ye kadar tüm piyano tutkusu olanlara bir ilham kaynağı olacağına inanıyorum. Amine Aygistova’yı bu anlamlı eserinden dolayı içten kutluyorum.

İdil Biret, Piyanist – Devlet Sanatçısı

Pedagog-piyanist Amine Aygistova‘nın “Piyanoya İlk Adım” kitabının yayınlandığı öğrenmekten büyük sevinç duydum. Özenle hazırlanmış bu kitabı dikkatle incelediğimde diğer önemli bestecilerin yanı sıra, okulumuzun kurucusu Yelena Gnesina’nın eserlerine de yer verilmiş olması beni ayrıca mutlu etti. Bu kitap piyano eğitimine yeni başlayacaklar için profesyonel bir yaklaşımla, tüm ayrıntılar dikkate alınarak hazırlanmış önemli bir kaynaktır. Pek çok ülkedeki müzisyenlerin büyük önem verdiği Rus Piyano Ekolü, bu kitap sayesinde Türkiye’deki müzisyenlere de ulaşmış olacaktır.

M.S. Hohlov, Gnesina Devlet Müzik Okulu Müdürü, Rusya Devlet Sanatçısı

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış Aydınlatma Metni'ni okuyabilir ve sitemizde mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.
Sepetinizde hiç ürün yok.