AKP, ABD, Cemaat Koalisyonunda Türkiye’de Neler Oldu?

Stok Durumu: Stokta yok
Stok Kodu: 9786058186705
Sayfa Sayısı: 272
Boyut: 13,50 x 21,00 cm
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: 2. Hamur
Baskı Sayısı: 1. Basım
Basım Tarihi: 1-2018
Basım Yeri: İstanbul - Türkiye
Basım Dili: Türkçe
20,00 TL
*Bu fiyat sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.

Bu kitapta, Osman Başıbüyük’ün Mehmet Bori mahlası ile değişik dergi, gazete ve Ulusal Kanal internet sitesinde yayımlanmış iç ve dış politika konularındaki makalelerini bulacaksınız.

Makalelerin kaleme alınmasındaki asli amaç, AKP hükümetini uyguladığı yanlış politikalardan döndürmektir. Türkiye’nin çıkarlarını en tepeye koyup bir değerlendirme yaptığımızda her partide eleştirecek bir yön bulabilirsiniz.

Ancak hiç kuşkusuz en çok eleştirilen iktidar partisi olacaktır. Çünkü ülkeyi yöneten, politikayı belirleyen ve icraatı yapan onlardır. Direksiyonda onlar vardır. Haliyle fatura da onlara kesilmek zorundadır. Muhalefet, söz söylemekten başka bir icraat yapacak durumda olmadığı için onlara yöneltilen eleştiriler her zaman sınırlı kalır.

Türkiye üzerinde bir tezgâh kurulmaya çalışılmaktadır. Bu tezgâhın nasıl çalıştığını ve mücadelenin nasıl yapılması gerektiğini gelecek kuşaklara miras bırakmak maksadıyla bu kitaptaki makaleler bir araya getirilmiştir.

Hükümetin gözleri açılabilirse uyguladığı yanlış politikalardan vazgeçecek böylece Türkiye kendisine kurulan tuzaktan kurtulacaktır. Hükümetin politika değiştirmesi, AKP, ABD ve FETÖ arasındaki koalisyonu da otomatik olarak sonlandıracak ve bu sayede Türkiye bağımsız politikalar izleme imkânına kavuşacaktır.

Ufukları açmak ve beyin fırtınası yapmak maksadıyla iyi okumalar diliyoruz…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış Aydınlatma Metni'ni okuyabilir ve sitemizde mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.
Sepetinizde hiç ürün yok.