Ateşpare 3 - Kırık Yok Oluşlar

Stok Durumu: 1 stokta
Yazar: Ceren Melek
Stok Kodu: 9786255587220
Yayınevi: İndigo Kitap
Sayfa Sayısı: 560
Boyut: 13,50 x 21,00 cm
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: 2. Hamur
Baskı Sayısı: 1. Basım
Basım Tarihi: 4-2025
Basım Yeri: İstanbul - Türkiye
Basım Dili: Türkçe
286,30 TL
*Bu fiyat sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.

ATEŞPARE 3 - KIRIK YOK OLUŞLAR

O benim Ateşpare’mdi, karşımdaydı ama sanırım artık benim değildi.

Ateş ve Aşkın için yeni bir çağ başlamak üzeredir. Üstelik bu devrim sadece ikisini değil, bütün ülkeyi etkisi altına alacaktır. Geçmişten gelen korkunç sırlar, ihanetler ve acılar gün yüzüne çıkmaya başlarken büyük kayıplar verilecek bir savaşa girmek üzeredirler. Öyle ki Aşkın’ın, Ateş’le artan bağlarının tutkusunu yaşamaya fırsat bulamadan öğrendiği gerçeklerle dünyası altüst olur. Kendini gösteren bu yeni sırlar onun bile aklının almayacağı kadar karmaşıktır.

Aşkın öğrendiği yeni gerçeklerin ve verdiği büyük kayıpların üzerine gönüllü bir teslimiyet gösterip kelepçelere ve parmaklıklara gittikçe yaklaşırken aslında yeni bir hayatın başlangıcında olduğunun farkında değildir.

Ateş’le yaşadıkları büyük aşka rağmen bir kez daha karşı karşıya gelmek zorunda kalırlar ancak ikisinin de iyi bildiği bir gerçek vardır: Ateş ve Ateşpare’yi kimse yenemezdi.

Bazen kaybedişler, kazanışlardan daha çok zafer getirirdi.

Ateş Alanguva benim en büyük kaybedişim, en büyük zaferimdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış Aydınlatma Metni'ni okuyabilir ve sitemizde mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.
Sepetinizde hiç ürün yok.