Bizim Tombiş Taştan Hiç Anlamıyor

Tombiş Kitaplar 2
Stok Durumu: 3 stokta
Yazar: Behiç Ak
Stok Kodu: 9786054603374
Sayfa Sayısı: 55
Boyut: 15,00 x 20,00 cm
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: Kuşe
Baskı Sayısı: 18. Basım
Basım Tarihi: 9-2019
Basım Yeri: İstanbul - Türkiye
Basım Dili: Türkçe
233,75 TL
*Bu fiyat sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.

"Gülümseten Öyküler" dizisinin yaratıcısı Behiç Ak, "Tombiş Kitaplar" dizisinin ikinci kitabında çocukları yine felsefeye davet ediyor.

Bir çakıltaşı kaç farklı hikâye anlatabilir?

Dünyanın en prestijli çocuk edebiyatı ödüllerinden Astrid Lindgren Anma Ödülü (ALMA) 2014 Türkiye adayı olan Behiç Ak, yazıp resimlediği "Tombiş Kitaplar" dizisinin ikinci kitabında meraklı Memo ve arkadaşı Tombiş'in yeni öyküsünü okurlarıyla paylaşıyor. Farklı düşüncelerin ve duyguların yaşama kattığı zenginliği meraklı bir çocuğun gözünden aktaran sanatçı, karikatür tadındaki çizimleriyle ve düşündürücü, renkli karakterleriyle, bir çakıltaşına herkesin değişik anlamlar yükleyebileceğini anlatıyor. Çocukları çevrelerindeki dünyayı gözlemlemeye ve sorgulamaya özendiren kitap, felsefeye giriş niteliği taşıyor. Günışığı Kitaplığı'nın özenli bir tasarımla yeniden biçimleyerek dizileştirdiği "Tombiş Kitaplar" yeni öykülerle devam edecek.

Memo, plajda dolaşırken küçük bir çakıltaşı bulur. Rastladığı herkes, bu taşta farklı farklı özellikler keşfeder. Bir taş hem çok cesur, hem de çok tok olabilir mi?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış Aydınlatma Metni'ni okuyabilir ve sitemizde mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.
Sepetinizde hiç ürün yok.