Dürbünümde Kırk Sene

1941 - 1983
Stok Durumu: 3 stokta
Yazar: Ayşe Kulin
Stok Kodu: 9786051851105
Sayfa Sayısı: 630
Boyut: 13,50 x 19,50 cm
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: 2. Hamur
Baskı Sayısı: 5. Basım
Basım Tarihi: 3-2020
Basım Yeri: İstanbul - Türkiye
Basım Dili: Türkçe
637,50 TL
*Bu fiyat sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.

Bu kitapta yazdıklarım, babamın da var olduğu dünyada geçirdiğim kırk yılın, dürbünüme çarpan resimleridir; özelimde ve ülkemde 1941’den bu yana yaşadıklarımdan, gördüklerimden seçmelerimdir.

Kitabıma, beni çok etkileyen, çok üzen, çok sevindiren, bende iz bırakan, belleğimde hep kalan anılarımı aldım. Babamın vefatına kadar beni ilmek ilmek örerek bugünkü ben yapan kişileri, olayları kendi gözümden, kendi kalemimle aktardım.

Babamın ölümünden sonra ise, ne ben aynı Ayşe’ydim ne de Türkiye aynı Türkiye. Babamın yokluğu beni, Turgut Özal da Türkiye’yi değiştirmişti. Artılarımız ve eksilerimizle başkalaşmıştık. 1983’ten sonraki yıllarımın serüveni “HAYAL” adlı kitabıma konu oldu. Ama elinizdeki sayfalarda okuyacaklarınız, 1983 yılına kadar, Edip Cansever’e rahmetle selam olsun. “Ben Ayşe Kulin Nasılım”a yanıtımdır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış Aydınlatma Metni'ni okuyabilir ve sitemizde mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.
Sepetinizde hiç ürün yok.