Hep Yaşadığımı Hatırlatıyorum Kendime

Stok Durumu: 1 stokta
Stok Kodu: 9786259788951
Yayınevi: Çolpan Kitap
Sayfa Sayısı: 165
Boyut: 13,00 x 19,00 cm
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: 2. Hamur
Baskı Sayısı: 1. Basım
Basım Tarihi: 5-2025
Basım Yeri: İstanbul - Türkiye
Basım Dili: Türkçe
188,00 TL
*Bu fiyat sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.

“Hep Yaşadığımı Hatırlatıyorum Kendime”deki anılar, yer yer Metin Celâl’in çocukluk ve gençlik yıllarının izlenimleriyle; yer yer de ta­nık olduğu bir olay, katıldığı bir etkinlik, tanıdığı şair veya yazarlar, muhatap olduğu bir sorun, okuduğu bir kitap veya dergi aracılığıyla zenginleşiyor. Böylece, 1960’lardan günümüze kadar geliyor. Fener­bahçelilik, Metin Oktay sevgisi, pul koleksiyonculuğu merakı, İslam Çupi’nin yazılarına duyulan hayranlık, Can Yücel’in renkli kişiliği ve Tomris Uyar’ın öğüdünden kalanlar, Onat Kutlar’ın kayıp gün­lüğünün bulunuşu, yayıncının kitapçılıkla imtihanı, kutlanamayan “Dünya Kitap Günü”, kitap bağışlamanın güçlükleri, “İstanbul An­siklopedisi”nin bitmeyen yayın macerası, Selim İleri ile son buluşma ve “Gösteri” dergisinin birikimi ve işlevi, yazarın belleğinden süzü­lenler arasında.

Kültür, sanat ve yayın dünyamızın önemli adlarından Metin Celâl, adını Oktay Rifat’ın bir şiirinden alan “Hep Yaşadığımı Hatırlatıyo­rum Kendime”de, insanın anılarıyla var olduğunu hissettiriyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış Aydınlatma Metni'ni okuyabilir ve sitemizde mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.
Sepetinizde hiç ürün yok.