Mahküm Olduk Netekim

Stok Durumu: 3 stokta
Yazar: Hasan Ürel
Stok Kodu: 9789756201930
Sayfa Sayısı: 240
Boyut: 13,50 x 19,50 cm
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: 2. Hamur
Baskı Sayısı: 1. Basım
Basım Tarihi: 5-2025
Basım Yeri: İstanbul - Türkiye
Basım Dili: Türkçe
227,50 TL
*Bu fiyat sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.

“12 Eylül herkese bir biçimde dokundu. Bence darbenin karaba- sanı kendisine değmiş herkes yazmalı yaşadıklarını. Kaybolanlar ile faili meçhullerin yakınları, hapis yatanlar, işten atılan 1402’lik- ler, öğretmenler, gazeteciler, hatta o dönem mahkemelerinde görev yapan hâkimler, avukatlar, yargılananlar, herkes yazmalı ki gerçek tarihe katkı olsun. Kimse bunu küçümsememeli. Ben o dönemdeki tanıklığımız yazılmazsa, bu tarih içinde yer almazsa eksik kalır diye düşünüyorum.”

“Bu anıları bakın başıma neler geldi, ne tehlikeler yaşadım diye yazmadım. O günlerde insanların yaşadığı acıların karşısında benim yaşadıklarımın sözünü etmeye bile değmez. Ben sade- ce o günler daha iyi anlaşılsın, bu günlerle de kıyaslansın diye anlattım.”

“Kendisini hâlâ mesleğin ve hayatın çırağı gören bir derviş, bizi zamanın içinde bir yolculuğa çıkarmış. Hepsi bu!”
Akif Kurtulu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış Aydınlatma Metni'ni okuyabilir ve sitemizde mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.
Sepetinizde hiç ürün yok.