Pandemi Sonrası Dünya ve Türkiye Ekonomisi

Stok Durumu: 2 stokta
Üreticiler: Murat Aksoy , Veysel Ulusoy
Stok Kodu: 9789944613163
Yayınevi: Tekin Yayınevi
Sayfa Sayısı: 248
Boyut: 13,50 x 21,00 cm
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: 2. Hamur
Baskı Sayısı: 1. Basım
Basım Tarihi: 5-2022
Basım Yeri: İstanbul - Türkiye
Basım Dili: Türkçe
208,00 TL
*Bu fiyat sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.
Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Siyasi iktidar, Türkiye’yi her alanda bir uçurumun kenarına getirmiş durumda.
Uçurumun kenarına gelen alanlardan biri de ekonomi. Ekonomide tüm veriler ne yazık ki olumsuz. İşsizlik oranı artıyor. Enflasyon oranı artıyor. Döviz fiyatları yükseliyor. Yatırım düşüyor, üretim düşüyor. Yabancı sermaye ülkeye gelmiyor, yerli sermaye yurt dışına çıkıyor.
Elbette bütün bunlar sonuç. Yani ekonomide yaşanan sorunların nedeni siyasi alanda alınan yanlış kararlar.
Bu olumsuz tablonun nasıl tersine çevrilebileceği  Maltepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Ekonomi Forumu’nda, dünyadan ve Türkiye’den uzman konuklarla tartışıldı.
İki gün süren forumun deşifre edilip kitap haline getirildiği bu çalışma, tartışılan konuların, alternatif çözüm önerilerinin kamuoyuyla paylaşma çabasının ürünü.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış Aydınlatma Metni'ni okuyabilir ve sitemizde mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.
Sepetinizde hiç ürün yok.