Sarı-Lacivert Öfkeli Adam : Aziz Yıldırım

Stok Durumu: 1 stokta
Stok Kodu: 9786059908870
Sayfa Sayısı: 176
Boyut: 14,00 x 23,00 cm
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: 2. Hamur
Baskı Sayısı: 3. Basım
Basım Tarihi: 4-2015
Basım Yeri: Türkiye
Basım Dili: Türkçe
200,00 TL
*Bu fiyat sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.

3 Temmuz 2011... Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın gözaltına alınması, Ergenekon ve Balyoz depremlerini yaşamakta olan Türkiye’de yeni bir süreç başlattı. Bu kez hedef milyonlarca taraftara sahip Fenerbahçe’ydi.

Gazeteci-yazar Aytunç Erkin, bu kitapta sarı-lacivertli dünyada büyük bir dayanışmaya yol açan operasyon ve dava sürecinin iç yüzünü sergiliyor.

Usta gazeteci Uğur Dündar’ın önsözüyle sunduğumuz Sarı-Lacivert Öfkeli Adam: Aziz Yıldırım, futbolun, asla yalnızca futbol olmadığının da bir kanıtı.

  • Fenerbahçe’nin “En uzun 90 dakikası” nasıl başladı, nasıl bitti?
  • “Şike davası”nın Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk ve Devrimci Karargah’la ne ilgisi var?
  • Başbakan Erdoğan, Fenerbahçe Kongresi’nde neden devreye girdi?
  • AKP ve Cemaat, Fenerbahçe’den ne istediler, ne alamadılar?
  • Fenerbahçe düşmanlığı yapan gazeteciler kimler?
  • Aziz Yıldırım’ın tutuklanacağını bilen “Hayalet” yazar kim?
  • Aziz Yıldırım’ı neden İBDA-C’den dinlediler?

“Korkmayın beyler, korkmayın. Ne görüyorsanız yazın... Bu devran değişir. Burada her şeye yanıt vereceğim. Birlikte mahkeme yapacağız. Benim de size sorularım olacak. Bu dava siyasi amaçlı bir davadır.”

- Aziz Yıldırım

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış Aydınlatma Metni'ni okuyabilir ve sitemizde mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.
Sepetinizde hiç ürün yok.