Yanlış da Olsa Düşünmek Hiç Düşünmemekten Daha İyidir

Düşünce Tarihinin İlk Bilim Kadını
Stok Durumu: Stokta yok
Yazar: Hypatia
Stok Kodu: 9786053117360
Sayfa Sayısı: 96
Boyut: 11,00 x 18,00 cm
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: 2. Hamur
Baskı Sayısı: 2. Basım
Basım Tarihi: 3-2020
Basım Yeri: İstanbul - Türkiye
Basım Dili: Türkçe
144,00 TL
*Bu fiyat sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.

“Hayat, kişinin kendi güçlerini keşfetmesidir. Daha ötelere yolculuk ettikçe daha fazla gerçeği idrak ederiz.”

Yaşadığı karanlık çağa bir güneş gibi doğmuştu Hypatia.

Düşüncenin ve aklın cinsiyeti olmadığını tüm dünyaya ispatlarcasına; zekâsı, kişiliği ve düşünceleriyle tarihe yön verdi. Bütün engellere ve baskılara rağmen bir kadının tek başına bile dünyayı değiştirebileceğini gösterdi herkese.

Yobazlar tarafından vücudu midye kabuklarıyla lime lime edilerek öldürülen Hypatia, yanlış da olsa düşünmenin hiçbir şey düşünmemekten daha iyi olduğunu, herkesin bu anlamda kendine ait bir alanı bulunduğunu, düşünebilme yetisine sahip her insana aynı zamanda sorumluluklar düştüğünü söylemekten çekinmemiştir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış Aydınlatma Metni'ni okuyabilir ve sitemizde mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.
Sepetinizde hiç ürün yok.