Çöpe Giden Yazılar - Politika ve Yaşam Üzerine Yazılar resmi

Stok Tükendi

Çöpe Giden Yazılar - Politika ve Yaşam Üzerine Yazılar

Barkod: 9786057446701
Stok Sayısı: Stokta Yok
Basım Tarihi: 8-2021
Baskı Sayısı: 1. Basım
Sayfa Sayısı: 246 Sayfa
Ağırlık: 225,00 Gram
Boyut: 13,50 (en) x 21,00 (boy)
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: 2. Hamur
Basım Yeri: İstanbul - Türkiye
Basım Dili: Türkçe

85,00 TL
68,00 TL

Tarihte önemli siyaset, devlet, makam ve mevkii sahibi olan kişilerin yakını olmak hem büyük bir onur, hem taşınması da oldukça zor bir durumdur. Aynı zamanda çok büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirir. Zordur, çünkü sizden de benzer seviyelerde yüksek bir beklenti ve bu beklentilerin de layıkıyla karşılanması beklenir.
Sevgili arkadaşım ve dostum değerli iktisatçı Dr. Rüşdü Saraçoğlu da böyle onurlu bir tarihsel aile mirasını devralan ve bu büyük mirası yine büyük bir başarı ve sorumlulukla taşımış nadir insanlardan birisidir.
Cumhuriyetimizin en zor ve önemli dönemlerinden birisi olan II. Dünya Savaşı’na ülkemizi sokmayan ve ardından çok partili demokratik sisteme geçişimizin önde gelen mimarlarından olan eski Başbakanımız Şükrü Saraçoğlu’nun torunu olmanın onurunu, yüksek bir sorumluluk, liyakat ve kişilik sahibi başarılı bir yüksek bürokrat, siyaset ve devlet adamı olarak taşıyabilmiş ve taçlandırmıştır.
Bu kitap ; çok iyi yetişmiş, çok önemli ve yüksek kamu ve özel sektör görevlerinde bulunmuş, başarılı hizmetler vermiş ve ayrıca üstünde kamusal veya siyasal en küçük bir leke bulundurmayan sevgili bir dostumun kıymetli görüşleridir.
— İlhan Kesici
Çöpe Giden Yazılar’da başarılı bir ekonomist ve sağduyulu bir siyasetçinin öngörülerindeki isabetin buruk tadını alacaksınız