İnsan İsterse - Azmin Zaferi Öyküleri 3

İnsan İsterse - Azmin Zaferi Öyküleri 3

Yazar: Mümin Sekman
Barkod: 9786051060316
Üreticiler: Alfa Yayınları
Stok Sayısı: 8
Basım Tarihi: 5-2020
Baskı Sayısı: 29. Basım
Sayfa Sayısı: 160 Sayfa
Ağırlık: 160,00 Gram
Boyut: 13,50 (en) x 19,50 (boy)
Cilt: Ciltsiz
Kağıt: 2. Hamur
Basım Dili: Türkçe

110,00 TL
93,50 TL

Ellerindeki imkanların ölçüsüne bakmadan büyük hayaller kurdular. Gözleri korkmadan, geri adım atmadan hedefe yürüdüler. Nasıl sonuç aldıklarını İnsan İsterse’ye anlattılar.

Yeteneksiz diye işe alınmadı. Kurduğu iki şirket de iflas etti. İlk filmi tutmadı ama o yılmayıp 30 Oscar alan Walt Disney oldu.

7 yaşında Kadıköy’de simitçi tezgahının başındaydı, 17 yaşında dünya güreş şampiyonu oldu: “Asrın güreşçisi” unvanlı Hamza Yerlikaya hayatını anlattı.

23 yaşındayken, 7 kişiyle kurduğu şirkette bugün 3000 kişi çalışıyor. Dünyanın 100 büyük ilaç şirketinden biri olan Abdiibrahim’in patron Nezih Barut nasıl başardığını anlattı…

Bir gün birinden dayak yedi, dünyaya dövüş sanatını öğretti: Bruce Lee’nnin hayatı ve başarı önerileri ilk defa Türkçe’de…

Babası bisiklet tamircisiydi, oğlu Dünya Motosiklet Şampiyonu oldu: Milli gururumuz Kenan Sofuoğlu’nun azmi nasıl zaferine ulaştı?

Bankadan emekli olduktan sonar 3 kişiyle kurduğu şirketi zamanla 3000 kişiye çıkaran Aynur Bektaş’ın kadınlara cesaret veren hayat hikâyesi…

Önce zorlu engelleri aşıp başarılı oldu, sonar doğduğu şehre 100’den fazla tesis bağışladı: “Bolu’nun babası” İzzet Baysal’ın iyilik ve azim dolu hikayesi…Öyle bir hayat yaşadı ki, yaşadıkları once “bestseller” kitap, sonar film oldu: Chris Gardner’in hikayesinin tüm detayları…

Sıfırdan kendi işini kurdu, 20 yılda 1 milyar dolarlık ciroya ulaştı! Bunu o sektörde daha önce kimse yapamamıştı. İndex’in sahibi Erol Bilecik anlatıyor.

Bu sayının aykırı/atipik azim hikayesinde Nietzche’nin hayatı var. Ustalara saygı köşesinin konuğu, Gripin efsanesini yaratan Necip Akar. Bu sayının azimli genç yeteneği Sinem Kobal. Ünlülerin kuaförü Mahmut Ebil ve Prof Zihni Sinir’in yaratıcısı İrfan Sayar ilk yıllarını anlatıyor.